Reklame & Sponsorering

En bred vifte af sponsorering og reklame partnerskaber er til rådighed, fra simple bannere at supplere Hjemmesidens tekstuelle og fotografiske indhold, til flersidede kronikker. Andre valgmuligheder omfatter halv side, helsides og dobbelt-side viser, samt en unik og innovativ reklame kombinationer.

I LOVE RIO registered trademark logo

 


Års professionel engagement resulterede i Portalen I LOVE RIO, et værk, der opdager Rio de Janeiro, by og stat, gennem tusindvis af sider med turistmæssige, kulturelle, historiske og sociale oplysninger, sammen med tusindvis af eksklusive fotografier af yderste kunstneriske standard .


eu amo rio de janeiro

 


Portalen innovative struktur og design, aldrig gjort før for nogen anden by i verden, er rig på indhold, der er nemt udnyttes, hvilket resulterer i et produkt af det højeste niveau og værdi til en bred vifte af internationale læsere.


j'aime rio de janeiro, brazil

 


Brugere kan nemt få adgang kapitlerne via computere og tabletter, værdsætte en unik filosofi præsentation og design, hvor logoet, budskab og web-adresse "I LOVE RIO" er videregives i mere end 50 sprog.


 

pic4

 


Præsenteret på engelsk, og direkte Google-oversættes på mange sprog af læseren, er portalen gearet primært over for internationale brugere, hvilket gør hjemmesiden et værdifuldt redskab for den globale præsentation af nationale og multinationale brands på tværs af regioner og markeder.


 

rio de janeiro in chinese

 


Baseret på en filosofi om eksklusiv reklame, portalen giver plads til et udvalgt antal sponsorer og deltagere. En Partner brand er tydeligt på hvert af de hundredvis af sider med indhold og billeder af et sponsoreret kapitel.


 

pic6

 


Reklame varierer, også i henhold til sponsor niveau af positiv involvering i den globale miljømæssige proces, at se, at et af målene med I LOVE RIO giver forskel for dem, der gør en forskel i verden.


 

posto9.com

 


Sponsorer, der deler I LOVE RIO vision, og støtte en bæredygtig økonomisk udvikling eller positive sociale bidrag, modtager særlige priser og overvejelse. I LOVE RIO: godt for alle.