Forretning

Opmærksom på i Rio de Janeiro voksende betydning på det globale marked, I LOVE RIO tilbyder en bred vifte af information om byens økonomi, velegnet til forretningsfolk, iværksættere og økonomer.


Nyttige ideer til, hvordan til at drive virksomhed og engagere sig med lokale marked kultur er forudsat, at både øge forståelse og bevidsthed. Ekspanderende industrier og lokale virksomheder er placeret i centrum, sammen med teknikker og nyttige kontakter til at engagere lokale iværksættere og udvikle vellykkede projekter. Ved at tilslutte læserne direkte med institutioner og virksomheder, hjemmesiden fremmer også handel og lokal udvikling.


Rio de Janeiro billeder

INFRASTRUKTUR OG RESSOURCER


Økonomierne i Brasilien og i Rio de Janeiro har fået stærkere i det seneste årti: innovative makroøkonomiske politikker, har opdagelsen af yderligere naturressourcer og meningsfulde sociale reformer hjulpet øge eksport og nuværende Brasilien som en attraktiv investering destination.

Strategier for gavn for underudviklede områder, stærk opbakning af private virksomheder, og multi-milliard initiativer til forbedring af generel infrastruktur såsom kommunikation og transport er top på dagsordenen for føderale, statslige og kommunale regeringer - hvilket resulterer i en dynamisk økonomisk klima at tiltrække internationale investorer og kommercielle virksomheder.

Statslige organer har afsat midler på et hidtil uset omfang at forbedre infrastrukturen og faciliteter i hele landet, sætter scenen for en større arbejdsstyrke, og flere muligheder for investeringer i fremtiden.

Den brasilianske regering har positioneret Brasilien som en global leder, ved at tilbyde støtte til nabolandene, overskrift FN-missioner, og partnering med afrikanske og sydamerikanske lande til at udvikle infrastrukturen og joint ventures.


Rio de Janeiro er den kulturelle hovedstad i Brasilien og en større finansiel, kommerciel og transport center. Efter São Paulo, Rio de Janeiro er den brasilianske by med den anden store bruttonationalprodukt i nationen, anslået til ca. 150 millioner reais om året. Hovedstadsområdet udgør den næststørste nationale knudepunkt for rigdom, og 70% af Rio de Janeiro Statens økonomiske styrke.


Nyder godt af at være den føderale hovedstad Brasilien frem til 1960, i næsten 200 år, Rio udviklet sig til en pulserende administrative, finansielle, kommercielle og kulturelle centrum.

Byen er hjemsted for en solid infrastruktur med en vigtig havneby, en international lufthavn, en indenrigslufthavn, to metrolinjer, flere tværkommunale jernbanelinjer, og en offentlig transport netværk af hundredvis af buslinjer og tusindvis af busser.

Rio hovedkvarteret af større private og statslige finansielle, telekommunikation og underholdning virksomheder. Den nylige opdagelse af olie i Campos bassinet resulterede i Rio er den vigtigste base af flere brasilianske og udenlandske energi, olie og gasselskaber. Faktisk Brasiliens subsalt region, en enorm dybt havområde af oliereserverne under et tykt lag salt, kunne holde op til 100 milliarder tønder - hvilket giver en enorm efterspørgsel efter rio-baserede tjenester.

Byen er en førende finansiel og bank-center, og Rio investeringsaktiviteter omfatter fast ejendom udvikling, fonde ledelse, og den næststørste aktiemarkedet i Brasilien. Oprettet i 1845, Rio de Janeiro børs, var den første aktiemarkedet for at være etableret i Brasilien, handel i dag udelukkende statspapirer.

Skibsbygning, metallurgiske, raffinaderier, gas og petrokemiske, farmaceutiske, tekstil, forarbejdning af fødevarer, og møbelindustrien er baseret i byen. Desuden store brasilianske underholdning, tv, print og forlagsvirksomhed organisationer har aktiviteter i hovedstadsområdet.

Tilstedeværelsen af en større havneby resulterede i Rio de Janeiro er en afgørende knudepunkt for internationale import og eksport aktiviteter, sammen med kystnære handel med andre områder af Brasilien og Sydamerika.


Turisme og underholdning er vigtige aspekter af Rio økonomiske liv, da byen er en stor destination for både brasilianske og udenlandske besøgende både, med potentiale for international turisme konstant udvikling. Byen forventes at vokse betydeligt på dette område, til dels som følge af afholdelse af store internationale begivenheder såsom fodbold VM i 2014 og OL i 2016, der bragte en tilstrømning af midler, snesevis af nye hoteller, og potentiale til et allerede stærkt voksende marked.


Coastal Rio de Janeiro, har en af de stærkeste turisme og økonomiske markeder i verden - det er også den mest populære destination for de fleste af de 50 millioner brasilianske turister, der ferie nationalt hvert år.

Historisk set har serviceindustrien været den vigtigste del af Rio de Janeiro økonomi, og sammen med små handel holder byen trives hele året rundt. Tusindvis af store og små virksomheder fremstiller og handel mad, tøj, hvidevarer, møbler, cigaretter, lædervarer, smykker, kunst og kunsthåndværk. For nylig har fremstilling af elektronik og computere begyndt at spille en større rolle i økonomien.

Der er over 200.000 registrerede virksomheder i Rio, der tilbyder et væld af forskellige produkter og tjenester. Et stort flertal af disse virksomheder er mikrovirksomheder og små, med under 100 ansatte. Den service og offentlig administration sektor udgør over 70% af samtlige job i byen, handel udgør omkring 16%, industri 10% og byggeri 5%.

Rio de Janeiro er også hjemsted for næsten 24.000 industrivirksomheder, der leverer job til over 800.000 mennesker. En meget større middelklasse og en voksende økonomi har drevet efterspørgslen for unge fagfolk med en videregående uddannelse, hvilket gør for byen en ny mulighedernes land. Brasilianske mærker befolke sydamerikanske husholdninger, og aktivt at udvide til de globale markeder, med Rio de Janeiro og São Paulo er kernen i denne ekspansion.

Gunstige faktorer for nuværende investering i Rio omfatter en udvidelse af det indre marked og efterspørgsel efter råvarer, investering i den offentlige sikkerhed, høj kvalitet markedsføring og begivenheder platforme og tilgængeligheden af talent.


Rio de Janeiro befolkning er omkring 6,4 mio mennesker, og nåede næsten 12 millioner mennesker, når herunder større byområde - et endnu større forbrugermarked vises, når der tages hensyn til de mere end 1,6 millioner besøgende, der besøger Rio årligt.


Specialister forudsagt, at der vil være R $ 488000000000 investeret i den brasilianske olie og gas sektoren mellem 2014 og 2017 og det meste af dette vil blive koncentreret i Rio de Janeiro, hvor et stort 80% af landets ressourcer bosat.

Rio giver plads til vækst og betydelige forretningsmuligheder i skibsbygningsindustrien, vejinfrastruktur, havne, lufthavne, telekommunikation og turisme. Byen rummer den tredje største havn og skibsfart distriktet i landet, og store investeringer er undervejs for sin fornyelse og ekspansion.

Den voksende befolkning og forbedret infrastruktur favelaer sammen med stigende indkomst beboere, har tiltrukket mere og mere handel og handel til Rios mindre udviklede områder. Denne nye virksomhed styrker lokalsamfundet økonomier og konkret øger indkomst og livskvaliteten for beboerne. Undersøgelser og data viser, at stigende efterspørgsel genererer rig mulighed for at udvide handel og handel for at imødekomme lokale behov.

Eksponentielt stigende interesse og engagement i erhvervslivet er blevet mødt med en samordnet indsats fra regeringer og ikke-statslige organisationer til at nære og støtte udviklingen af lokale Favela økonomier, se i deres vækst potentialet for en stærkere og mere forenet Rio. Seminarer, workshops og foredrag regelmæssigt vært for at fremme iværksætteri og støtte eksisterende virksomheder.

Den Serviço Brasileiro de Apoio mikro e pequeñas Empresas (brasiliansk service til støtte små virksomheder), eller Sebrae har fremmet udviklingen af lokale virksomheder i pacificeret samfund siden 1996. I 2011 udviklede et projekt støtter over 60.000 iværksættere gennem møder, såvel som levering af målrettet rådgivning og uddannelse.


Rio kommercielle omdømme og potentiale har nydt en betingelse for fortsat vækst og som sådan, den naturskønne omgivelser i byen fungerer som frugtbar grobund for forbrugere, producenter og specialister til at forme det internationale landskab i deres områder.


I lyset af øget interesse investering, Rio de Janeiro vært for en række prestigefyldte messer og kongresser, hvor forbrugere og producenter udveksle ideer, netværk og innovere. Byen rummer en toårig Olie og Gas fair og konference med over 1.500 deltagere, arrangeret af Institut for olie, gas og biobrændstoffer, samt den årlige, internationale Navalshore retfærdig.

En vigtig messe for vitamin- og proteinprodukter, og en anden til sport påklædning og udstyr vidner om det stærke marked for produkter relateret til fitness og sundhed. Samtidig har modebranchen i Rio været vokser i bredden og omdømme i de seneste år, og byen er vært for nu en bred vifte af modemesser og events.