Rio de Janeiro Stat

Erkender betydningen og synergiske forhold mellem kapital og snesevis af byer, at dot staten, I LOVE RIO giver øjenåbnende oplysninger om byer, distrikter og lokalsamfund, der ligger uden for den berømte hovedstad i staten.


Alle sprækker og hjørner af staten udforskes i forfølgelsen af ​​skjulte kulturelle, gastronomiske og sociale perler. Webstedet udforsker den historiske udvikling og smukke landskaber i mange unikke regioner, afslører den vigtige rolle, som hver især spiller i den overordnede struktur i staten.


Rio de Janeiro billeder

Kolonihistorie og Spektakulære Natur


På grund af tv, film og rejse magasiner mange rejsende har en idé om, hvad den verdensberømte byen Rio de Janeiro handler om: den umiskendelige statue af Kristus Frelseren har været en af ​​de mest ikoniske repræsentationer eller Rio og Brasilien i næsten et århundrede. Rios samba, fodbold, strande og karneval festlighederne har været i medierne i årtier.

Ud over, hvad der allerede er kendt, er der meget mere at kende og erfaring i de omkringliggende områder - en region, der er stadig stort set ukendt uden Brasilien. Rio, som byen er mere almindeligt omtalt, er beliggende i staten af ​​samme navn, staten Rio de Janeiro - hjemsted for et væld af naturlige og kulturelle seværdigheder, smukke strande, bjerge og grønne naturlige reserver.

Der er 26 delstater i Brasilien, 27 i alt med den føderale distrikt i landets hovedstad Brasilia. Staten Rio de Janeiro er omgivet af staterne Minas Gerais, Espírito Santo, São Paulo, og ved Atlanterhavet.


Omkring hovedstaden, hver region i staten Rio de Janeiro er hjemsted for en række forskellige steder af stor turistmæssig og kulturel interesse. Mens nogle regioner er hjem for uopdagede øer og hemmelige strande, andre regioner fremvise århundrede gamle traditioner og kolonial arkitektur. Andre dele af staten er højt oppe i bjergene eller omgivet af skove, og mens alle forskellige, alle regioner i staten tilbyde den umiskendelige brasilianske gæstfrihed.


Staten Rio de Janeiro er opdelt i otte regioner - Região Metropolitana, Região Serrana, Região Norte Fluminense, Região Sul Fluminense, Região Noroeste Fluminense, Região Das Baixadas Litorâneas, Região Médio Paraíba, og den smukke Região Costa Verde.

Niterói sidder placeret i Região Metropolitana i Guanabara Bay lige over Rio de Janeiro by, med en afstand på cirka 10 kilometer mellem de to. Niterói er hjemsted for et rigt udvalg af kulturelle og naturlige attraktioner, hvoraf nogle er virkelig spektakulære, let tilgængelige fra Rio de Janeiro byen og ikke bør gå glip af. Grundlagt af araribóia, en Tupi-Guarani høvding der hjalp det portugisiske frastøde de franske angribere, det er den eneste brasilianske by at være oprettet ved en indfødt leder.

Længere væk fra Rio de Janeiro by, regionerne størst turist interesse i staten er ø-rige Costa Verde (grøn kysten), den Região Das Baixadas Litorâneas, også kendt som Costa do Sol (kyst af solen) hjem til strande og søer og den Região Serrana (bjergområder) i det indre af staten, hjem de grønne bakker, bjerge og skove.

Costa Verde navn afspejler dets rigelige regnskove, mens Costa do Sol var så navnet på grund af de mange verdensklasse strande i regionen. Den grønne kyst er hjemsted for skelsættende destinationer som Ilha Grande, Paraty, og Angra dos Reis, med smukke økologiske tilstand parker såsom Parque Nacional da Serra da Bocaina. Costa Verde viser mange elementer af skønhed brasilianske natur i skarp kontrast med hinanden, har på den ene side havet og direkte mod det, utroligt frodige skovklædte bjerge.

Angra dos Reis er berømt for sine smukke strande og mange øer, som peber det krystalklare vand, lige fra øde strand idyller til sofistikerede områder for udvikling. Den mest berømte og fejrede af disse er Ilha Grande, eller "store ø", hvor maleriske strande mødes frodige Atlanterhavet skoven og afslappede barer, restauranter og caféer. Besøgende kan nyde båd og yacht ture rundt i regionen og observere forskellige marine liv. I Angra dos Reis selv attraktioner omfatter det historiske centrum, koloniale huse, klostre, kirker og charmerende restauranter.

Den maleriske koloniale by Paraty er en tidsrejse erfaring: med over 400 års historie og smuk arkitektur beliggende i sine brostensbelagte gader, er det hjemsted for nogle af de mest uberørte og idylliske strande i staten, herunder Trindade Strand og Sono Beach med krystalklart vand ideel til svømning og snorkling. Der er også dejlige vandfald en lille afstand fra den vigtigste by.


Costa do Sol, med sine over 100 kilometer strande, er også kendt som Região dos Lagos, eller region af søerne, efter de mange søer og laguner findes der. Her, den fredelige Cabo Frio, afsondret Arraial do Cabo, den stadigt smarte Búzios, og Brasiliens surfing hovedstad Saquarema er blot nogle af de mange store steder som tilbyder fænomenale strande, maleriske udsigter og fantastiske natteliv.


Kendt som Brasiliens hovedstad surf, Saquarema er omkring 100 km fra Rio de Janeiro. Denne region blev oprindeligt beboet af indfødte Tamoio Stammer fiskere, som har specialiseret sig i bløddyr, let at finde på grund af geografi i dette kystområde. Her er der 60 km kystlinje til at udforske, og 12 strande til surfing entusiaster til at vælge fra.

Araruama er den største by i Região dos Lagos, hjem til levende handel, en voksende rolle i livet i staten, og famoust Araruama søen, en lagune ideel til windsurfing. Også i Araruama er beuatiful og stadig hemmeligt praia seca, en lang hvid sandstrand stadig mere populær blandt dem, der nyder uudviklede, naturlige strande og stadig ønsker at bo tæt på Rio de Janeiro byen.

Cabo Frio, placeret omkring to timer fra Rio de Janeiro by, er berømt for sine ocean strande, hvide klitter og den historisk vigtige fort "Forte de São Matheus". Det har en populær gruppe af øer for dem, lokket af de kuriositeter og charms af små fiskerlandsbyer, hvor man kan købe en bred vifte af lækre fisk og skaldyr, samt engagere sig i den godt elsket fortid tid for amatør eller professionel fiskeri. Cabo Frio er også en af ​​de vigtigste byer for strand mode i landet.

Rio das Ostras prale med en lang strækning af ren, rolig kyststrækning, der består af 15 fortryllende strande, ideel for surfere. Besøgende nyde det enorme opbud af barer, restauranter og kiosker, der tilbyder lækre lokale retter samt laguner, parker og reserver, der er rig på fauna og flora. Byen modtager også en berømt årlige jazz-festival.

Arraial do Cabo tilbyder nogle af de bedste dykkersteder i Brasilien med masser af dykke både forlader for strande ideel til guidede undervands fiskeri eventyr surf. Reserva Extrativista Marinha de Arraial do Cabo (udvindingsindustrien Marine Reserve af Arraial do Cabo) er en fantastisk økologisk område i regionen, befolket af traditionelle fiskersamfund.

Gjort berømt siden 70 ved franske skuespillerinde Brigitte Bardot, et must-besøg hotspot og legeplads for de velbeslåede er den berømte Armação dos Búzios, der normalt kaldes bare "Búzios". Med smukke strande og et fantastisk natteliv er dette den fashionable badebyen af ​​dagen, tiltrækker en bred vifte af Cariocas og internationale besøgende til sin naturskønne kyst. Den summende og elegante natteliv kan prale med en eklektisk udvalg af barer, restauranter og klubber gør Búzios det ideelle sted for en glamourøs flugt.

Macaé er en af ​​de mest velstående kvarterer i Rio de Janeiro, der modtager et højt niveau af business turisme som følge af offshore olieindustrien. Den huser den toårige Brasilien Offshore konference for olie og gas, som samler omkring 800 udstillere. Byen har også områder med stor naturlig skønhed, herunder strande, nationalparker, øer, kystlaguner, bjerge, vandfald og dyreliv helligdomme.


Den região Serrana, er et bjergrigt område hjem til den historisk vigtige by Petropolis, på et tidspunkt hovedstad i Brasilien, og den charmerende Nova Friburgo. Den Região Serrana tilbyder rejsende majestæt af Serra dos Orgaos bjerge, og på grund af sin moderate klima, dette område tiltrækker mange besøgende året rundt.


Petropolis, en af ​​de mest populære og fantastiske bjergrige steder i Rio stat, og endearingly benævnt "Imperial City", fordi monarken Dom Pedro II gjorde det sit hjem. Det er omgivet af frodige Atlanterhavet Skov og pulser med kunst, musik, dans, kultur og tradition.

Teresópolis, beliggende på toppen af ​​en storslået bjergkæde, er frekventeres for sin friske, kølig luft og smukke naturparker, fyldt med diverse flora, fauna og fjedre. En sød håndværk, tøj og gastronomi marked også finder sted hver weekend.

Nova Friburgo, indrammet af Atlanterhavet Skov, tilbyder en række ture og treks at opleve vandfald, bjerge, vandløb og miljømæssige reserver. Det er også godt elsket for sin høje kvalitet pousadas, restauranter og gastronomi - herunder fondue og raclettes, gedeost, cookies og hjemmelavet chokolade.

Cachoeiras de Macacu er opkaldt til ære for de mange smukke vandfald (Cachoeiras) i regionen, og tjente byen titlen "sundheds-ferieby" '. Denne unikke sted er placeret i Região Serrana, mindre end 90 km fra hovedstaden. En by med ordet "vandfald" i sit navn fremkalder billeder og fornemmelser af fred og ro.

Beliggende i den "dal kaffe", harmonisk bjergby Miguel Pereira sidder i en højde af 618, og er omgivet af frodige grønne bjerge af Brasiliens indre. Miguel Pereira har en afbalanceret og høj ilt niveau, giver det et vidunderligt klima året rundt. Kendt for sin frodige klima, blev denne by erklæret en klimatisk udvej, og er nu officielt betragtes som den 3. bedste klima i verden, den 2. bedste i Brasilien, og den bedste i staten Rio de Janeiro.


Gennem hele Rio de Janeiro, bliver det mata atlantica tropiske og subtropiske skove vrimler med biodiversitet. Dens repræsentative arter af flora og fauna arter gør Região Serrana en af ​​de mest forskelligartede på planeten.


For dem, der kommer til Rio de Janeiro og ønsker at opleve en ekstra side i regionen, er der mange nærliggende destinationer, der tilbyder en vifte af attraktioner og let nås for en en-dags tur eller for en week-end.

Mindre kendte steder som Rio das Ostras og vandfald af Cachoeiras de Macacu er vidunderlige steder at besøge og bliver mere og mere populær hos både brasilianske og internationale besøgende både.

Rios turistindustri er i konstant udvikling og er et grundlæggende element i statens frugtbar og bæredygtig udvikling. Der er et betydeligt antal selskaber dedikeret til at rejse rundt i staten, hvoraf nogle tilbyder eventyrlystne udflugter, mens andre fokuserer på natur og miljøundervisning eller high-end strand forkælelse. For at sikre, at turistindustrien funktioner i en co-operative og effektiv måde, mange offentlige institutioner overvåge vigtige business infrastruktur for at lette samspillet mellem virksomheder og fremme eksponering.