Turisme

Turisme Information og rådgivning om nogle af de bedste ture, ture, vandreture, og lidt kendte juveler rundt omkring i byen er blotlagt for besøgende i byen. I LOVE RIO bringer detaljerede og specialiserede tips om hvordan man bedst nyde de forskelligartede landskaber - bjerge, strande, parker og meget mere. Fra den perfekte fotomulighed, at den bedste måde at tilbringe en regnfuld dag i Rio, samt klasser og udflugter.


Berømte vartegn så meget som mindre og næsten ukendte skatte bliver opdaget ogcrowds-skarer-ipanema.jpg præsenteres. Nærmere oplysninger om, hvordan at nå enhver del af Rio, eller hvor man kan finde de bedste guider, der tilbydes i hele portalen.


Rio de Janeiro billeder

Verden Fædrenearv Og Kulturarv Site


Verdensberømt for sine strande, karneval, og den ikoniske statue af Kristus Frelseren, Rio de Janeiro er en by rig på historie, kultur, traditioner og natur, der går langt ud over, hvad der er almindeligt kendt. Gorgeous kyster, monolitiske bjerge, vandfald, uberørte skov i byområder, øer, og selv søer kan alle findes inden for Rios byens grænser.


Militære forter, smukke kirker, museer, historiske bygninger og kulturelle centre spredt over kvarterer dybt forskellige fra hinanden, fortæller historien om en by som er rig på sjælen som det er i skønhed, og giver en fascinerende tilføjelse til Rio spektakulære natur.


Navngivet af UNESCO verdens arv og kulturarv i 2012, institutionen tildelt titlen til Rio de Janeiro i erkendelse af den usædvanlige måde byens naturlige omgivelser fusionere med det urbane landskab, og i erkendelse af dens forskelligartede og enestående skønhed.

Yderligere til at fremhæve flere lokale seværdigheder såsom Kristus statuen, Copacabana strand, de botaniske haver, Tijuca Forest, og de militære forter, UNESCO erkendte også den igangværende kunstneriske inspiration, Rio de Janeiro leveres til musikere, anlægsgartnere og kunstnere gennem årene .


De mest berømte vartegn i Rio er statuen af Kristus Frelseren og Sugar Loaf - ikoniske symboler i Rio de Janeiro for næsten et århundrede. Men byen byder på mange andre attraktioner, som, mens ikke så berømt, kan være lige så uforglemmelig.


Verden ikon Rio de Janeiro, den 30 meter høje Kristus statue står på Corcovado Mountain, i Tijuca Forest National Park. Besøgende kan nå statuen gennem panorama elevatorer og besøge kapellet etableret i bunden af monumentet.

Overfor statuen, højre om åbning af Guanabara Bay, og stigende næsten 400 meter høje, Sugar Loaf Mountain er en af de signatur visioner Rio de Janeiro. Denne vidunderlige klippefyldte dannelse giver alle besøgende mulighed for nogle fantastiske synspunkter og erfaringer. Vandrere kan udforske sine monolitiske højder og besøgende kan rejse via kabel bil lige til toppen af bjerget, for en af de mest utrolige udsigt på kontinentet, herunder luftfotos udsigt over byen Niteroi, Kristus Frelseren og Copacabana strand - en anden stor vartegn i byen.

En af de mest besøgte strande i verden, Copacabana stranden er hjemsted for et bredt udbud af restauranter, barer, butikker, modebutikker, teatre, gallerier og udstillinger - med hovedattraktionen her er den klare blå hav og alle de aktiviteter, det giver mulighed for , såsom vand- og strand sport, jogging, cykling, eller blot slappe af på det fine sand og nyde udsigten.

I nærheden, Ipanema er centrum for Rio deluxe univers - elsket af digtere, musikere og millioner af besøgende, dette kvarter er hjemsted for en af de allerbedste bymæssige strande i verden og stedet for nogle af de mest berømte og glamourøse forretninger, butikker og gallerier i landet. Det er et vidunderligt sted at nyde udsigten, såsom Morro Dois Irmãos bjerg, det turkisblå vand og de smukke beach fest.

Beliggende i et af de mest tilgængelige og turistede områder i Rio, er Morro Dois Irmãos bjerget ikke ofte besøgt men tilbyder en fantastisk udsigt over distrikterne Ipanema og Leblon mens, lige over for det, de Cagarras øerne gøre for en stor halv dag tour og tilbyder en enestående udsigt over byen. Denne øgruppe, som ligger kun få kilometer fra Ipanema strand, er et fantastisk sted at besøge i søgen efter en nærkontakt med naturen og Brasiliens biodiversitet. Som en Wildlife Refuge, mange arter af havdyr, fra vandet eller i luften, kan ses her.


I dag Over 1,6 millioner mennesker besøger Rio årligt, og mens turismen i Rio de Janeiro har trivedes i over hundrede år, hvad der tiltrak besøgende til byen udviklede sig dramatisk. Oprindeligt Sugar Loaf ikke var tilgængelige via kabel-bil, har Kristus statuen ikke eksistere på Corcovado bjerget, og strandene blev set som farlige og kun anvendes til terapeutiske bade. Ting sikker har ændret sig - endnu, stadig mange vidunderlige steder forbliver stort set uudforsket af dagens besøgende.


Folk fra hele verden er tiltrukket og fortryllet af den unikke blanding af strande, bjerge, parker, kultur og livsstil, som alle har givet inspiration til mange former for kunst, litteratur, poesi og musik.

Museer, gallerier og teatre er omgivet af en usædvanlig dramatisk landskab, hvor naturen møder urban metropol og den slående opfindsomhed favelaer. Den vifte af hostels og lejligheder gør besøg så behageligt og sjovt, mens en række transport muligheder tillader besøgende mange nemme måder at opdage og opleve byen.


Fra toppen Rios bjerge kan man tage i storslået udsigt over det omkringliggende bylandskab og fange sin stoflige samspil - mellem bjergene og havet, skov og by, højhus glamour og sprawling favelaer - på en måde, at det er svært at visualisere fra jorden.


Sugar Loaf, Corcovado og Dois Irmãos er blandt de mest berømte af disse skråninger, mens Pedra de Gávea tilbyder en noget mere anstrengende udflugt med lige så fængslende udsigt.

Den Tijuca National Park er en af de største bymæssige skove i verden, som ligger meget tæt på hjertet af Rio. Rig på stenede bakker og små bjerge, det giver spændende vandreture langs stejle sprækker og skjulte stier, så pauser for at nyde et vandfald eller til at beundre de eksotiske fauna, jungle vinstokke, stikker klippeformationer og endemiske dyreliv. Fra sin bjergrige toppe besøgende kan se den store bredde og enorme mængde af skoven, og tage i kommanderende panoramaer af byen nedenfor.

Rio har en enestående overflod af store grønne vidder, herunder byens parker, skove og statslige parker. Langs kysten mellem Botafogo og Centro er en frodig grøn flade kaldet "Parque do Flamengo," eller Flamengo Park. Store, eksotiske træer linje den sti, hvor mennesker kan findes løb, motion, skating, cykling, gå eller bare slappe af.

Til tårnhøje træer og eksotiske arter, de "Jardim Botânico" eller Botanisk Have, er det ideelle sted. Skabt i 1808 af den kongelige familie overvejende til dyrkning af terapeutiske og medicinske planter, haven og drivhuse nu spille vært til en imponerende varieret udvalg af planter - orientalske krydderier, såsom vanilje og kanel, grøntsager fra Portugal og Guyana, og planter, træer og kaktus fra hele kloden.

Den "Parque Natural Municipal de Marapendi" eller Marapendi Municipal Park, tilgængelig via den vestlige del af Rio, giver besøgende med en bred vifte af aktiviteter, herunder vandreture, picnic og boltrer sig i de legepladser. Den "Lagoa de Marapendi" eller Marapendi Lagune, der ligger i bydelen Barra da Tijuca er rig på naturskønne udsigt, klart vand og en vifte af fugle og dyreliv. Besøgende kan også nyde en naturskøn sejltur langs søen.

Den mest berømte lagune i byen er "Lagoa Rodrigo de Freitas," også kendt som "hjertet Rio de Janeiro." Denne fredsommelig sø er et fantastisk sted at nyde udsigten over byen, samt at udøve og praktisere alle former for akvatiske og jord sport. Fra roning, at cykling, trekking, jogging eller praktisere yoga og solbadning, stien omkring lagunen byder på mange muligheder for at slappe af og arbejde ud, nyder de normalt friske og lyse dage i Rio.


Som en værdifuld påmindelse om den rige historie, kultur, og udviklingen af Rio de Janeiro, en række militære forter berige kyster og skyline af byen, samt snesevis af kirker og monumenter spredt over hele dusinvis af distrikter.


Den ikoniske og virkelig enestående Cathedral de São Sebastião do Rio de Janeiro er en meget moderne og betagende bygning hjem til troen af Carioca mennesker, og de tusindvis af besøgende, der finder i sit magiske design, de hemmelige belønninger for kunst og sollys. Berømt for sin koniske form og malet glas kunst i sine vinduer, som går fra gulv til loft danner et kors, er denne perle af arkitekturen beliggende i det finansielle centrum af byen, hvor det åbnede sine døre for verden i 70'erne. Med stående plads til 20.000 mennesker, kan det let opfundet som en af de største templer i Sydamerika.

Ikke langt, mellem strandene i Copacabana og Arpoador står Copacabana Fort, Atlanterhavet modigt står over for. Bygget i 1914, denne væbnet bunker bevogtet Rio kyster indtil deaktiveres for kystforsvar i 1987, men besøgende kan stadig beundre styrken af sine vægge og Krupp kanoner, der forsvarede det. I dag er det bruges som Museum of Army Historie og det giver besøgende smukke observationer af strandene og hele bugten, som dens placering strategisk blev plukket til at føre tilsyn med området med 360 ° udsyn.

Den smukke og historisk vigtige "Parque Lage" i udkanten af bydelen Jardim Botânico er en vigtig historisk milepæl fra tidspunktet for brasilianske kolonisering, og hjem til en smuk have. Paladset på sigt udviser den sofistikerede skønhed begyndelsen af det 19. århundredes arkitektur, side om side med moderne kunst fra "Escola de Artes Visuais", School of Visual Arts.


Rio de Janeiro er blevet hyldet i de seneste årtier for sit bidrag til den kunstneriske verden. Dette skyldes til dels de offentlige investeringer i gallerier og udstillinger i hele byen. Den "Museu de Arte do Rio", eller Rio Kunstmuseum, blev indviet i 2013, og er vært for dejlige udstillinger og arrangementer i løbet af året. Den "Museu de Arte Moderna" eller Museum of Modern Art, såvel som den "Centro Cultural Banco do Brasil" eller Bank of Brasilien Kulturcenter, også planlægge internationalt anerkendte udstillinger hele året.


Et andet aspekt af Rio kulturelle repertoire er dets teater, og den udbredte forståelse for scenekunst. Den "Teatro Municipal" eller Municipal Theatre ', er en af de mest markante bygninger i byen. Bygget i barokstil i 1909, er det først og fremmest udviser klassiske koncerter, operaer og balletter, samt nogle musikteater.


Rio natteliv er helt unikt og acceptere - indbydende i sin fold folk i alle smag, baggrunde og orienteringer. Det er fyldt med passion for livet, lykke, levende musik, et spektrum af farver, og glitter.


Kendt for de hvide buer, der markerer indgangen til Rio boheme-kvarter, og hjem til de smukt flisebelagt trin, der stiger op til kvarteret Santa Teresa, Lapa er som intet andet sted i verden. Farverige boder, der sælger cocktails, øl og gade fødevarer peber broerne, mens vejene er foret med barer fremspringende levende, traditionel musik, såsom Samba, Forró og Funk.

Stilfulde og sofistikerede virksomheder kan findes i distrikterne Copacabana, Ipanema og Leblon, mens barer og pladser peber hver kvarter, fyldt med den glade musik og snak af Rios beboere.


Som den overkommelige logi industrien har udvidet i Rio, har ejere arbejdet utrætteligt for at gøre deres virksomheder så charmerende og unikke som muligt. De har tendens til at skabe en spændende stemning, forstærket af fællesskabet af delte barer, stuer og køkkener.


Der er også et betydeligt antal luksus indkvartering til rådighed i byen. Nogle af plushest hoteller kan findes i det fashionable kvarterer i Copacabana, Ipanema og Leblon, som giver gæsterne med gourmet køkken, swimmingpools, barer, saunaer og massage.

Den skelsættende Copacabana Palace er i toppen af Sydamerikas liste over 5-stjernede hoteller, og det er absolut en must-see i Rio de Janeiro. Det åbnede dørene for turister fra hele verden i 1923, og siden da har indgivet nogle af de rigeste og mest berømte besøgende i Carioca hovedstad, såsom Marilyn Monroe, Lady Diana og Luciano Pavarotti, for at nævne et par stykker.

For dem, der besøger Rio på forretningsrejse, er der mange stilfulde hoteller i det spirende kommercielle og moderne distrikt i byen, Barra de Tijuca. Der er også behagelige og billige hotel indstillinger rundt omkring i centrum af byen, og de distrikter, der omgiver den, såsom Catete, Flamengo, og Lapa.

En anden behagelig mulighed er ferielejlighed. Med ankomsten af flere meget vellykkede on-line virksomhed, har der været en stigning uden fortilfælde i denne form for turiststederne. Rejsende er i stand til at vælge deres hjem væk fra hjemmet ved at udleje fuldt indrettede og hyggelige værelser i lejligheder og huse.


Offentlig transport rundt Rio de Janeiro gør enhver del af byen let tilgængelig. En autentisk besøg i Rio ville ikke være komplet uden at tage en tur på en af de hurtige ridning busser. Alternativt, metro er hurtig og pålidelig og deltager de mest populære turistområder i byen.


Leje en cykel kan være en meget behagelig indstilling, især på en solskinsdag. Der er gode cykelstier langs de vigtigste strækninger af stranden i Leblon, Ipanema, Copacabana, Leme, Botafogo og Flamengo. Tilsvarende stierne, der omgiver Rodrigo de Freitas lagunen, er ideelle til en dejlig og malerisk cykeltur.

Uanset om det er en hurtig, trafik-fri tur på tværs af byen, eller en sightseeing tur, der er i vente, konventionelle taxaer og moto-taxi rides er nogle af de mest effektive og spændende måder at komme rundt i byen.

Lystbåde og helikoptere også tilbyde spændende måder at opleve Rios smaragd farvande og naturskønne øer og få smukke og unikke panoramaudsigt over bybilledet. Rio prale af en af de mest betagende og unikke topografi enhver by i verden - bjerge, strande, skove og højhuse meld ind i hinanden i en hypnotiserende måde, der tilbyder de besøgende en betagende udsigt fra næsten enhver vinkel, og aldrig bedre end ovenfra.