Webstedet

I LOVE RIO er en portal med en unik filosofi, der dækker det sociale, kulturelle og historiske struktur i den smukke by Rio de Janeiro, Brasilien.


Byens fortid, nutid og potentiale præsenteres i en let og legende måde, hvilket gør dem tilgængelige og appellerer til beboere, besøgende og publikum langvejs fra. En original, positiv og ekspansiv linse hjælper læserne til meningsfuldt at forstå og engagere sig med mysterier og magi carioca kultur. Webstedet følger et venligt struktur, let at bruge, intuitiv, og visuelt behagelig præsentere artikler om turisme, kultur, musik, gastronomi, livsstil, natteliv, mode, sport, business, historie, Niteroi og flere byer over hele Rio de Janeiro stat. Teksterne suppleres af fantastiske billeder af højeste kvalitet, og hver præsentation montrer Rio med panoramaudsigt dybde og klarhed.


Rio de Janeiro billeder

DEN FILOSOFI


Med omkring 25.000 sider med indhold, I LOVE RIO tilbyder en ny turist-kulturelle fortolkning - Ud over at præsentere nyttige oplysninger for besøgende og turister, er portalen designet til at vise, hvordan hver kulturelle aspekt af Rio de Janeiro kom til at udvikle sig, forklarer, hvordan disse steder påvirke livet og traditioner Rios indbyggere , og Rio kunstneriske og kulturelle produktion.

I LOVE RIO beskriver projekter og initiativer i relation til bevarelse af naturen, bevarelse af miljøet og dets harmonisering med den regionale udvikling - ud over at give direkte forbindelse til de forskellige institutioner, der er ansvarlige for disse aktiviteter og projekter. Portalen bredt understreger respekt for naturen, og betydningen af miljøbeskyttelse frem for alt.

Del af I LOVE RIO er dedikeret til 16 unikke byer i staten Rio de Janeiro - for hver af disse byer hjemmesiden understreger historien, naturen, lokale kulturelle begivenheder, mad og logi muligheder; sigter mod at øge interessen for internationale turister for hele staten Rio de Janeiro, udover Hovedstaden.


Se en 90-sekunders video om I LOVE RIO