Fordeling

Webstedets reklame er drevet af tre principper: gratis eller sponsoreret distribution, målrettet distribution og kreativt distribution af indhold og relaterede tilbud.


Der er forskellige I LOVE RIO produkter, hvoraf nogle er gratis på det punkt, forbrug og distribution, hvilket betyder, at kunderne ikke behøver at betale noget for at læse de rige og informativ historisk og kulturelt indhold, og distributørerne ikke behøver at betale for at have hjemmesiden til deres rådighed som et produkt tilbudt til kunderne.


Rio de Janeiro billeder

GLOBAL UDSYN


En del af I LOVE RIO distributionsstrategi omfatter skræddersyede planer og udvikling af mærker og produkter partnerskabsaftaler, at videregive Rio de Janeiro kultur og image både nationalt og globalt.

Mens portalen opnår international synlighed og brand awareness gennem fri og unikt indhold præsenteres i over 50 sprog, lokale Carioca tilbud nå dybt i Brasilien via en bred vifte af forbrugerprodukter.

Den fælles udvikling af turistmæssige og kulturelle indhold via online og trykte publikationer, sammen med produkter, der repræsenterer Carioca kultur, bygget på hinanden ekspanderende multi-produkt brand awareness.


Skræddersyet redaktionelt indhold parret med en samlet brand visuelle identitet på tværs af alle produktlinjer, der bruges til at forklare og fremme alle tilbud, mens indramning dem inden Carioca historie og kultur.


Spanning fra gastronomi til fotobøger, fra kosmetik til sportsudstyr, I LOVE RIO er forpligtet til at røbe nogle af juvelerne i Cidade Maravilhosa i stadig mere vidtrækkende, innovative og kreative måder.