Levevis

Rio de Janeiro er blevet en international pioner i sit engagement i motion, sundhed og psykisk velvære.


I LOVE RIO afdækker fitness regimer, gengivelser, tips og teknikker, fra Carioca jogging til indendørs og udendørs fitnesscentre, yoga, meditation, og de nyeste ernæringsmæssige tips og tendenser. Kurbade, retreats, kosttilskud og personlig pleje udforskes, hvilket bringer beboere og besøgende banebrydende indsigt i, hvordan at nære og udvikle både krop og sind.


Rio de Janeiro billeder

Sundhed, friluftsliv, og socialisering


Livsstil i Rio de Janeiro er så forskellige som den natur, der velsigner byen og så bred som den kultur, der beriger det.

Der er over 160 kvarterer i byen, hver med sine egne geografiske og bymæssige karakteristika, forme livsstil cariocas overensstemmelse hermed - mens nogle distrikter er hjemsted for spektakulære strande, andre dele af byen har atlantic regnskov, skelsættende arkitektur eller smukke byens parker at være stolt af.

Bjerge, strande, skove og søer sammenflettet med mangfoldighed og traditioner opsporing tilbage til oprindelige folk og spænder over bredt at omfavne afrikanske og europæiske kulturarv, så cariocas at nyde byen på tusind måder.


Ud over den verdensberømte billede af en tilbagelænet og afslappet udendørs livsstil, indeholder Carioca levende en lang række andre aspekter nåede dybt i de traditionelle kulturelle rødder i befolkningen, og stadigt voksende og udvikle med globaliseringen af byen og i Brasilien.


I Rio de Janeiro vidunderlig vifte af naturlige landskaber og dejligt varmt klima, samt et dybt social karakter, lokke beboerne til at bruge deres tid udendørs og svælge i skønheden i byen og behageligt selskab med andre - en erklæring til den unikke selskabelighed og venlighed af Cariocas.

Fælles for alle aktiviteter, er en klar vægt på socialisering og den sande nydelse af liv og påskønnelse for alle dets facetter, med en konkret hang til udendørs.

Yderligere til alt, hvad en storby har at tilbyde, livsstil i Rio de Janeiro omfatter misundelsesværdig blanding af udendørs aktiviteter, sund levevis, uformelle og improviserede sociale sammenkomster, sport praksis, og charmerende tidsfordriv såsom fiskeri og drageflyvning.

I påskønnelse af befolkningens engagement i deres naturlige omgivelser og forkærlighed for socialt samvær, har regeringen støttet og forbedret fitness praksis på tværs af byen gennem arrangementer, konkurrencer og skabelse af rekreative rum og ressourcer.

Flere private virksomheder også se at tage højde for den aktive og udendørs natur af indbyggere og bidrager ved at tilbyde klasser og aktiviteter for at forbedre fitness og forbedre færdigheder, holde sig ajour med de nyeste internationale tendenser, samtidig giver det en carioca spin.


Naturen direkte påvirker livsstil i Rio de Janeiro - En imponerende del af byens befolkning er lidenskabelig omkring at interagere med deres naturlige omgivelser: den unikke sortiment af byerne strande, hav-side laguner, naturlige parker, haver, skove og stenede bjerge.


Det varme klima gør sport og fitness gengivelser desto mere tiltrækkende og ved hver park og strand kan man finde hære af cariocas løb, cykling, motion og dyrke sport.

Beboere og besøgende i byen jævnligt udflugter op i bjergene, der beriger de store storbyområder parker såsom "Parque da Tijuca« eller »Parque da pedra branca«, scrambling gennem skove og op sten for at nyde sensationelle udsigt over byen rundt og derunder.

Lange cykelture er taget omkring de mange storbyområder laguner såsom den berømte "Lagoa Rodrigo de Freitas 'eller langs de snesevis af strande, mens svømmere, sejlere og surfere befolker de to bugter og de oceaniske farvande.

Fisker line mest kyststrækninger og fodbold, volleyball og fitness øvelser gennemføres på sandede strækninger i de varme udendørs.

Starter ved solopgang og fortsatte godt efter solnedgang, alle de vigtigste strande i byen er hjemsted for personer, der udøver eller indsamling i teams til at lege og motion - så meget som de ældre nyder de tidlige timer af dagen, mange efter-skole organisationer underviser fodbold og volleyball til børn i alle aldre.

Indbydende sport og øvelser fra mange dele af verden, er yoga i dag almindeligt anset for en af de mest nærende aktiviteter for krop og sind og folkelige klasser kan findes på fitnesscentre, strande og parker i hele Rio - Med sin kombination af dygtige fysiske manøvrer og roligt meditation er det nu praktiseres selv på flydende stand-up surfbrætter omgivet af vand.

Den dybe forbindelse til naturen, sundhed, og ønsket om at fuldt ud at nyde livet gjorde det så, at mange arbejder pendlere komme til deres kontorer i sportslige outfits, inkorporerer en work-out i deres daglige rutiner og gøre det bedste ud af en nødvendighed.

Typisk mange arbejdere forlader deres formelle attires på deres tjenestested, således at ingen tid er spildt, og udendørs aktiviteter kan nydes på vej til, og efter arbejde.

Varmt vejr betyder udendørs sociale aktiviteter - Cariocas samle typisk udendørs, i kvadrater, barer, parker og strande, hvilket gør dem enestående åbne for nye mennesker og steder, kan det være til kulturelle eller sportslige begivenheder, eller til den karakteristiske week-end grill del af fleste Carioca familier.

Denne affinitet med udendørs har plejet en stærk bevidsthed om vejret - mange cariocas er i stand til at forudsige med imponerende præcision, hvis skyer og regn nærmer.


Livsstil og kulturelle praksisser udviklet og fusioneret ind i hinanden fra både forbindelse med naturen og arv - virkningerne kan ses i de mest forskelligartede måder, i aktiviteter lige fra fritidsfiskeri og udøver til musik nydelse og kunstneriske fester.


Arv har formet både byens historie, og den måde, dens beboere nyde det - musikken blev integreret i mange aspekter af bylivet, bliver en del af religiøse fester, by-sponsorerede koncerter og live-optrædener så meget som tilfældige strand dage via en bom -boks på sandet.

Frisk mad er en vital del af den lokale livsstil - En charmerende og mangeårige funktion af den ugentlige carioca rutine er shopping for dagligvarer på en lokal messe, hvor kunderne tilsluttes direkte med produkter fra deres jord.

Hver kvarter har mindst én ugentlig frugt og grøntsager, hvor kunderne slentrer langs gangene vælge de absolut fineste ingredienser til rimelige priser, smage lækre prøver og chatter muntert med andre lokale og handlende.

Dagligdags aktiviteter og praksis er også blevet bestemt og påvirket af den karakteristiske carioca synkretisme - Nogle tidsfordriv tilbage til begyndelsen af indfødte civilisationer, mens andre aktiviteter, vaner og fødevarer stammer fra europæiske bosættere og afro-brasilianske befolkninger.

Fiskerisamfund har eksisteret siden før portugisisk kolonisering af Brasilien, mens det vigtige kampkunst af 'capoeira «og mange spirituelle overbevisninger har deres oprindelse i afrikanske traditioner.

Tilsvarende Rio de Janeiro har en stor rigdom af traditionelle nationale retter med rødder i en række forskellige kulturelle baggrunde.


Regeringen er aktivt engageret i at fremme cariocas stærke relationer med deres omgivelser, og at sikre, at kulturarven bevares - både oplysningskampagner og moderne infrastruktur er en del af den indsats, der er rettet mod at forbedre og fremme en sund livsstil.


I de senere år har de offentlige institutioner gennemført en kreativ række programmer til bevidstgørelse, motivation til at fremme sunde og positive livsstilsvalg.

Da livsstil er resultatet af mange samstemmende faktorer, herunder sunde fødevareforbrug, den nationale regering udgivet et sæt kostråd, der tilbyder salvie råd om hvad at spise, den bedste måde at forberede retter, og hvordan man bedst nyde det.

Retningslinjerne går ind for brugen af naturlige ingredienser, undgåelse af industriel forarbejdning og dyrkning af en fælles kulinarisk kultur, hvor familier køber, lave mad og nyde mad sammen - denne innovative tilgang uløseligt forbundet livsstil med kost og sund levevis, en hjørnesten i Carioca levevis.

I Rio de Janeiro delstatsregeringen rutinemæssigt sponsorer reklamekampagner, samt en lang række gratis udendørs fitnesscentre og bred skala konkurrencer og aktiviteter på tværs af byen, understreger den brede vifte af smukke naturområder og menneskeskabte strukturer frit tilgængelige for alle Cariocas.

Imponerende by-dækkende cykelstier er blevet bygget, samt nye skate parker, at demokratisere adgangen til offentlige rum og fremme diverse fitness-aktiviteter - de fleste strande er Rio de Janeiro er udstyret med små fitnesscentre gratis at bruge, mens mange distrikter i hele byen er hjem til offentlige og moderne udendørs fitnesscentre for ældre.

Tilføjelse til til byen-sponsorerede cykelstier, har private virksomheder gjort tilgængelige offentlige cykler, der kan lejes og faldt meget let på tværs af Rio de Janeiro, yderligere at fremme aktiv livsstil og demokratiseringen af mellemrum.

En række uafhængige virksomheder tilbyder klasser og gruppeaktiviteter, opmærksom på cariocas ønske om at engagere sig med deres omgivelser og dele deres erfaringer med hinanden.

Dans, musik, madlavning, kampsport og surfing lektioner fungere som en måde at udnytte en rig og levende historie og tilføje til personlige repertoirer.

Byens prangende naturlige tilbud, kombineret med dens stadige tilstrømning af praksis fra hele verden, har dannet en rig mosaik af kulturelle traditioner og identiteter; giver en bred vifte af Carioca livsstil, at selv tilsyneladende forskellige, alle fejre kærlighed til livet og betydningen af andre.